Mikroalgák a 21. század fénytáplálékai!

Ahol alga van, ott élet van! Ismerje meg a WellStar mikroalga termékeit, melyek nélkülözhetetlenek a teljes értékű táplálkozáshoz. Méregtelenítés, sav-bázis egyensúly és vitalitás egy termékben!


 

A SAVAS KÉMHATÁS VESZÉLYEI

A sav hatására a vér összesűrűsödik, ezért a vérkeringés lomhává válik, kiváltképp ott, ahol a savak felhalmozódtak. Ennek hatására bizonyos szervek nem tudnak teljes kapacitással működni, ezért mind több jele tapasztalható az öregedésnek. Így a betegségek is egyre gyakoribbá vállnak.

TUDTA? Ha a sejten kívüli folyadékok, elsősorban a vér savassá válik, vezető tünetté válik az állandó fáradtság, illetve könnyebben elkapjuk a náthát és más betegségeket. Ha a savasság még jobban erősödik, különféle fájdalmakat, például erős fejfájást, mellkasi fájdalmat vagy gyomorfájást észlelünk. A szervezetnek semlegesítenie kell a bekerült savas elemeket, és ehhez lúgos, más szóval bázikus tartalékait kell felhasználnia - főleg kalciumot, magnéziumot, káliumot, cinket és nátriumot -, amiket a csontokból, a fogakból, a porcokból és az izmokból von ki.

Szervezetünk válaszreakcióként a felesleges savat a test valamely részébe halmozza fel, méghozzá olyan helyen, ami már amúgy is legyengült állapotban van. Az adott testrészen a vér nem képes tovább fenntartani a sav-bázis egyensúlyt, ezért a sejtek is elsavasodnak, és még kevesebb oxigénhez jutnak. Ha ez a tendencia folytatódik, az egész testrész túlnyomóan savassá válik, egyes sejtek elpusztulnak, és maguk is savvá válnak. Ugyanakkor bizonyos sejtek képesek alkalmazkodni az ilyen megváltozott körülményekhez. Ahelyett, hogy elpusztulnának - ahogy a normális sejtekkel történik túl savas környezetben -, abnormális, mutáns sejtekké válnak, és így kibírják a terhelést. Ezeket az abnormális sejteket hívjuk rosszindulatú sejteknek. Ezek már nem reagálnak az agyból érkező impulzusokra, és eltérnek attól is, ami a DNS-emlékezetében kódként szerepel, ezért képesek végtelen és rendszertelen burjánzásra. Így keletkeznek a daganatos betegségek.

KÍSÉRLETEK SAVAKKAL. Otto Warburg, kétszeres Nobel-díjas tudós kísérletei során 42 állatfajnál alakított ki rákos betegséget kizárólag azáltal, hogy lecsökkentette vérükben a pH-értéket, és megfosztotta a sejteket az oxigéntől. Észrevette, hogy már enyhe savtúlsúly is drasztikusan lecsökkenti az a vérben oxigénszintet. A túlzottan lúgos vérben is csökken az oxigén mennyisége, de a fokozottan savas környezet sokkal nagyobb problémát jelent.

ÉRDEKESSÉG! Warburg kísérleteinek másik tanulsága az volt, hogy a ráksejtek - a legtöbb baktériumhoz hasonlóan - oxigénszegény környezetben szeretnek élni. Valahányszor lecsökkentette 35%-kal az oxigén szintjét egy egészséges sejtben, az elrákosodott. Kiderítette, hogy az oxigén mennyiségének növekedése megakadályozza a rákos sejtek burjánzását, és végső soron - akárcsak a lúgos környezet - el is pusztítja őket. Otto Warburgnak egy másik nagy felfedezést is köszönhetünk. 1933-ban feltérképezte, hogyan lélegzik a sejt, vagyis hogyan szállítják az enzimek az oxigént, 1944-ben pedig bebizonyította a hidrogénszállító enzimek létezését is.

JEGYEZZÜK MEG! Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén. Ezt bizonyítja, hogy nem létezik szívrák. A tüdőből a szívbe folyó vér az egész szervezet oxigénben leggazdagabb és legmagasabb pH-értékű része. Miközben a vér átmegy a tüdőn, a savas toxinok kicsapódnak belőle, és marad a sok-sok oxigén és a magas pH-érték. A rákos sejteknek mindig szélsőséges a pH-értékük, és oxigénhiány áll fenn bennük, míg az egészséges sejtekben enyhén lúgos a kémhatás és magas az oxigéntartalom.

AZ ELMÚLÁS MELEGÁGYA...  A cukorfogyasztás megfosztja a szervezetet az oxigéntől, túlzottan savassá teszi a sejteket, és szinte „lekapcsolja" a védekezőrendszert. Így jön létre a rákos sejtek melegágya.

A CUKOR „HALÁLRA KÉNYEZTET" Gregory Grosbard feltaláló egy időben műanyagok hevítésével kísérletezett. A felmelegített műanyag veszített szilárdságából és erejéből, mert a légkörbe kerülő oxigén a hő hatására beépült az anyagba, és „oxigén-lyukakat" hozott létre. Második lépésként némi cukrot is adott a műanyaghoz, mire hevítéskor először a cukor lépett kölcsönhatásba az oxigénnel, és ettől a műanyag még keményebbé vált.

A tudósok bebizonyították, hogy a túl sok cukor „az immunrendszer halálát" okozza. A cukor a szervezetben savas kémhatást hoz létre, és akárcsak a hevített műanyagnál, magához köti az oxigént, így az abnormális, mutáns sejtek gyarapodását segíti. Figyeljük csak meg, mennyire elszaporodtak az elmúlt években a gyerekek körében a rákos megbetegedések! Ráadásul a cukorkák tele vannak íz- és más adalékanyagokkal is, melyek elősegítik a sejtmutációt.

MEGOLDÁS: AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSE

A legjobb megoldást a mikroalga készítmények jelentik. Egyedülállóan magas (4000 féle, az ember számára szükséges) tápanyaggal feltöltenek, és a fontos méregtelenítést is elvégzik.

Összegezve tehát mindenkinek ajánlott az alga fogyasztása, legyen ok a tavaszi fáradtság, stresszes életmód, méregtelenítés, rossz táplálkozás, fogyókúra, hiánybetegségek kialakulásának megelőzése. /szív-koszurúér , dagadatos, érrendszeri és bélrendszeri megbetegedések, allergia./

A jelenleg kapható élelmiszerek sajnos, a „nemesítések" és a „tömegtermelési igények kiszolgálása érdekében történő termesztés" miatt elveszítették az eredeti beltartalmi tápértékük jelentős részét. Ennek következtében a kívülről mégoly esztétikusan megjelenő zöldségek, gyümölcsök, illetve élelmiszeripari készítmények hasznos tápanyagtartalma    csekély. Nem tartalmazzák az egykor bennük levő vitaminokat, vitális anyagokat, viszont szintetikus tartósítószereket, ízfokozókat, állományjavítókat igen.

Az így előállított mesterséges ételek a szervezet számára nehezen (vagy egyáltalán nem) feldolgozhatók, ezért allergiát, hiánybetegséget, vagy kóros elhízást, és egyéb diszfunkciókat okoznak.

A kutatások azonban folynak hatékony táplálék-kiegészítők, illetve vitaminok előállítására, vagy természetes anyagok termesztésére, feldolgozására. A vitaminok szintetikus előállítása nem vezetett teljes körű sikerhez, mert nem lehetséges a biológiai felszívódáshoz elengedhetetlen, szerves kötésben levő katalizátorokat, mikroelemeket a vitaminokkal társítani, a hasznosulásuk alacsony fokú. Maradnak a természetes növények.

A magas koncentrációjú hasznos anyagokat tartalmazó, de eddig nem kellő mértékben ismert növényekkel, az algákkal kapcsolatban régebb óta folynak kutatások, pl. a NASA, (az amerikai Országos Légügyi és Űrhajózási Hivatal) a hosszú űrutazások megvalósításának biztosítása érdekében készített algából ételeket. E kutatások felhasználásából kiindulva egy német cég kifejlesztette egyedülálló, alga-alapú készítményeit.

Ismerje meg részletesen a termékeket .

 

Dr. Molnár Sarolta Belgyógyász


 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 12
Havi: 6
Össz.: 23 870

Látogatottság növelés
Oldal: A cukor halálra éheztet!
Mikroalgák a 21. század fénytáplálékai! - © 2008 - 2024 - mikroalga.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »